Hmm..
Jādomā, ka teju ikviens no mums ir pazīstams ar mūžīgo strīdu par to, vai ananasam pienākas vieta uz picas. Netrūkst cilvēku, kas šādu kombināciju pilnībā noliedz. Tomēr arī tās piekritēju skaits nav nekāds mazais.
Lai kā arī būtu, pastāv vēl daudz citu ēdienu kombināciju, kuras varētu šķist absolūti aplamas, tomēr patiesībā, garšo pārsteidzoši labi.
Sinepes un arbūzs
Šai kombinācijai, iespējams, nav daudz praktisku pielietojumu, tomēr tā kalpo par lielisku pierādījumu tam, ka divi šķietami pilnīgi nesaderīgi ēdieni, kopā var tomēr garšot lieliski. Sulīgi salda garša, ko papildina sinepju asums rada pārsteidzošu garšu harmoniju.
Šķiet par pašu sinepju un arbūza kombinācijas saderību mulsinošāks ir tikai jautājums par to, kā kādam varēja ienākt prātā to pamēģināt.
Bekons un šokolāde
Kraukšķīgs, sāļš bekons un salda, mutē kūstoša šokolāde. Pārsteidzoši, bet šie divi tik ļoti atšķirīgie kārumi viens otru lieliski papildina.
Vislabākais veids kā šo kombināciju nobaudīt? Tikko ceptu bekonu pārklājot ar kausētu šokolādi.
Sojas mērce un saldējums
Šī kombinācija kļuvusi par sava veida interneta sensāciju. Un ne velti, jo tā lieliski pierāda, ka pretpoli pievelkas.
Sojas mērce tik tiešām lieliski papildina vaniļas saldējumu, radot savādu, bet patiesi baudāmu garšu eksploziju.
Cukurs un gurķi
Uznākusi pēkšņa vēlme pēc arbūza, bet mājās atrodami tikai svaigi gurķi un cukurs? Pilnīgi ierasta dzīves situācija. Lai vai kā, tev ir viss nepieciešamais, lai baudītu ja ne pašu arbūzu, tad vismaz tā garšu.
Tieši tā, svaigs gurķis kombinācijā ar cukuru garšo teju tieši tāpat kā sulīgs arbūzs.
Šokolādes fondants un čili mērce
Salds un pikants pārsteigums - iespējams izklausās mazliet divdomīgi - tomēr tieši tā vislabāk var raksturot garšas kombināciju, ko rada čili mērces pievienošana šokolādes fondantam.
Ļoti iespējams, ka šo kombināciju vēl īpašāku var padarīt iepriekš pieminētais bekons.