Artuss KAIMIŅŠ atgriezīsies TEĀTRĪ

Lasīt rakstu


Artuss KAIMIŅŠ atgriezīsies TEĀTRĪ

Kultūra Raksts pievienots: 2022. gada 29. augustā

Artuss KAIMIŅŠ atgriezīsies TEĀTRĪ

Jaunā Rīgas teātra uzvedumā “Operācija “Mindfuck”!


Jaunajā Rīgas teātrī šī gada 21. oktobrī notiks pirmizrāde uzvedumam “Operācija “Mindfuck””, kur aktieru sarakstā ir iekļauts arī Artuss Kaimiņš. Šajā sarakstā ir minēti arī seši citi aktieri. Izrādes scenogrāfs un režisors ir Alvis Hermanis.

Izrāde būs par XXI gadsimta cilvēkiem un jaunajiem dzīves izaicinājumiem, dodoties mūsdienu informatīvās telpas labirintos. Būs ieskats troļļu fabrikā, kur tiek izgudroti “patiesi” stāsti un attīstās sazvērestības teorijas, lai cilvēkiem sašūpotu pamatus zem kājam un nojauktu skaidrību domāšanā. Tiks parādīta informācija par datoru lietotājiem, pagriezta pēc katra individuāla ģīmja un līdzības, ņemot vērā viņu privātos datus. Autoru Jielas Ronenas un Dmitrija Šāda radītā komēdija sniegs iespēju nokļūt otrpus datora ekrānam un ieskatīties, kā top tas, ko mēs savos telefonos un datoros nereti lasām.

Izrādē piedalīsies jau minētais Artuss Kaimiņš, Sandra Kļaviņa, Sabīne Tīkmane, Gerds Lapoška, Elvita Ragovska vai Lolita Stūrmane, Dāvids Pētersons, Ritvars Logins. Biļetes uz pirmizrādes dienu un ģenerālmēģinājumu 19. oktobrī jau ir izpārdotas, taču tās vēl ir pieejamas uz nākamajām plānotajām izrādēm. Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs un internetā.

SPĒLĒT KAZINO