FILMAS "Džokers" otrajā daļā piedalīsies Lady Gaga

Lasīt rakstu


FILMAS "Džokers" otrajā daļā piedalīsies Lady Gaga

Kultūra Raksts pievienots: 2022. gada 08. augustā

FILMAS "Džokers" otrajā daļā piedalīsies Lady Gaga

Pirmizrāde paredzēta 2024. gada 4. oktobrī!


Lieliskas ziņas filmas “Džokers” cienītājiem – kompānija “Warner Bros.” ir paziņojusi, ka 2024. gada oktobrī uz lielajiem ekrāniem būs iespēja redzēt kases grāvēja “Joker” otro daļu “Joker: Folie à Deux”, turklāt tajā piedalīsies popdīva Lady Gaga. Gluži tāpat kā pirmo filmu, arī šo režisēs Tods Filipss, kā arī galvenajā lomā piedalīsies Hoakins Fīnikss (Joaqin Phoenix). Taču lielākās izmaiņas būs filmas žanrā – tā taps nevis kā drūma drāma, bet gan mūzikls.

Lady Gaga sociālajos medijos publicēja filmas muzikālo tīzeri, kurā redzams Džokera siluets, kas dejo ar kleitā tērptu Lady Gagu, fonā skanot Freda Astēra izpildījumam “Cheek to Cheek”. Lai arī vēl nav publicēta oficiāla informācija par to, kādu lomu atveidos Lady Gaga, taču izskan versija, ka viņa varētu attēlot Džokera draudzeni Hārliju Kvinnu.

Filmas pirmizrāde paredzēta 2024. gada 4. oktobrī, kas būs tieši piecus gadus pēc pirmās daļas pirmizrādes. Sākotnēji nebija paredzēts, ka filmai būs turpinājums, taču pēc komerciālajiem panākumiem tika pieņemts lēmums radīt arī otro daļu. “Joker” saņēma 11 “Oskara” balvas nominācijas, savukārt galvenās lomas atveidotājs Finikss par Džokera atveidojumu saņēma savu pirmo “Oskaru”, “Zelta globusu”, Kinoaktieru ģildes balvas un citas godalgas.

Filma “Joker” ir plaši pazīstamā supervaroņa Betmena stāsta atvasinājums, kurā Džokers ir kļuvis par ļaundari un Betmena lielāko ienaidnieku. Galvenais varonis Arturs Fleks ir neizdevies komiķis, kurš ir tērpies kā klauns, klīst pa Gothemu un nemitīgi sastopas ar vardarbību. Fleks pamazām zaudē veselo saprātu, pārtopot par ļaundari Džokeru.

SPĒLĒT KAZINO