Lielvārdes parkā notiks rokkoncerts grupas "Opus Pro" solista Alex piemiņai

Lasīt rakstu


Lielvārdes parkā notiks rokkoncerts grupas "Opus Pro" solista Alex piemiņai

Kultūra Raksts pievienots: 2022. gada 02. augustā

Lielvārdes parkā notiks rokkoncerts grupas "Opus Pro" solista Alex piemiņai

“Zvaigznes ceļš”


Šī gada 6. augustā plkst. 20:00 notiks piemiņas koncerts “Zvaigznes ceļš” par godu grupas “Opus Pro” solistam Oļegam Andrejevam jeb Alex, kurš pērnā gada nogalē devās mūžībā.

Koncertā piedalīsies grupa “Opus Pro”, mūziķe un Alex meita Aija Andrejeva, ģitārists Harijs Zariņš, mūziķis Uldis Marhilevičs, komponists Zigmars Liepiņš, dziedātāji Jānis Aišpurs, Dināra Rudāne, Ivo Fomins, Ainars Virga, Olga Rajecka, Atis Ieviņš, grupas “Credo”, “Dagamba”, “Very Cool People”, “Colt”, “Laika suns”, “Laime pilnīga” un citi mākslinieki.

“Kad tētis aizgāja mūžībā, pēc kāda laika man radās sajūta, ka vajag viņa piemiņai sarīkot tādu kārtīgu rokkoncertu, kurā skanētu viņa dziedātās dziesmas, pulcētos viņa draugi, domubiedri un laikabiedri un arī mākslinieki, kuri iedvesmojušies no “Opus Pro” mūzikas. Tas likās ļoti svarīgi man pašai, jo – mums paliek viņa mūzika, un man ir svarīgi, ka tā skan, ka dzīvo mūsos,”atklāja Aija Andrejeva, konceta “Zvaigznes ceļš” autore.

Koncertā skanēs visas “Opus Pro” skaistākās dziesmas, tajā skaitā arī kāda varbūt sen aizmirsta dziesma. Pats koncerts norisināsies Lielvārdē, jo Alex kopā ar ģimeni tur bija nodzīvojis gandrīz visu dzīvi, izņemot pēdējos sešus gadus, ko nodzīvoja Ogrē. Lielvārdes parks ir ļoti īpaša vieta, un pats Alex vienmēr ir plānojis un sapņojis par koncertu rīkošanu, jo tā ir viena no skaistākajām vietām Latvijā.

Līdzīgi raksti

SPĒLĒT KAZINO