“Positivus” izziņo galvenos FESTIVĀLA māksliniekus

Lasīt rakstu


“Positivus” izziņo galvenos FESTIVĀLA māksliniekus

Kultūra Raksts pievienots: 2022. gada 21. martā

“Positivus” izziņo galvenos FESTIVĀLA māksliniekus

JAUDĪGI!


Pēc divu gadu pārtraukuma pandēmijas ietekmes dēļ, Positivus ir atgriezies un izziņojis 2022. gada festivāla datumu, lokāciju un pats svarīgākais - galvenos festivāla māsliniekus. Kā jau zināms, festivāls pēc vienreizējiem un neaizmirstamiem 13 gadiem Salacgrīvā, 2022. gadā aizsāks jaunu ēru un turpmāk notiks Rīgā, Lucavsalā. Festivāls norisināsies no 15. jūlija līdz 16. jūlijam, uzzini, kādus māskliniekus šajos datumos mēs redzēsim!

Ne pirmo reizi Latvijā viesosies un uz Positivus skatuves kāps mākslinieks Jamie xx.

Džeimss Tomass Smits, profesionāli pazīstams kā Džeimijs xx, ir angļu mūziķis, dīdžejs, ierakstu producents un remiksētājs. Viņš ir pazīstams gan ar solo darbu, gan kā angļu indie pop grupas The xx dalībnieks. Viens no gaidītākajiem dīdžejiem festivālā.

Festivālā šogad uzstāsies arī vokālists un basists, "Grammy" balvas ieguvējs Thundercat, mākslinieks sniegs koncertu pirms repera "A$AP Rocky", ziņo Positivus.

Viens no atraktīvākajiem un publiku iesaistošajiem mūziķiem. Thundercat koncertos dāvā pieredzi, kas nelīdzinās nevienai citai. No virtuoza basģitārista līdz pasaules mēroga zvaigznei. Thundercat ir basģitārists, dziesmu autors un dziedātāja Stephen Bruner skatuves vārds.

Visticamāk, par lielāko un nozīmīgāko hip hop koncertu Baltijā kļūs A$AP Rocky uzstāšanās “Positivus” festivāla otrajā dienā. Grūti iedomāties labāku festivāla noslēgumu!

Ņujorkas hip hop žanra lielākā zvaigzne A$AP Rocky ir izveidojis kopprojektus ar gandrīz visiem lielākajiem sava žanra pārstāvjiem kā Kendrick Lamar, Drake, Frank Ocean, Tyler, The Creator, Skepta un citiem atpazīstamiem mūziķiem.

Dalību šī gada festivālā ir apstiprinājuši arī Yves Tumor & Its Band.

Eksperimentālās elektroniskās mūzikas pārstāvis Yves Tumor ir vizuāli glamūrīgs, muzikāli eklektisks, dzīvajās performancēs uzsvaru liekot uz neaizmirstama šova radīšanu. Daži viņu pat dēvē par Prince un Tina Turner hibrīdu, citi atzīst, ka mākslinieka dzīvā priekšnesuma laikā, nav iespējams atraut ne acu no skatuves, tik pārņemošs un ievelkošs ir dzīvais sniegums.

Seko līdzi aktualitātēm un dalībniekiem - positivusfestival.com

Positivus ir mūzikas festivāls, kas ik gadu pulcē tūkstošiem apmeklētāju un ļauj klātienē baudīt gan pasaules slavenu mākslinieku, gan vēl jaunu un mazpazīstamu mūzikas talantu sniegumu. Slavens ar savu brīvo un relaksējošo atmosfēru, Positivus kopš 2007. gada piedāvā aizraujošus mākslas un deju skatuves priekšnesumus, sniedzot festivāla apmeklētājiem izvēles dažādību. Izskatās, ka arī šī gada festivāls mūsu vasaru padarīs neaizmirstamu!

Līdzīgi raksti

SPĒLĒT KAZINO