Sācies Rīgas STARPTAUTISKAIS ĪSFILMU FESTIVĀLS “2ANNAS”

Lasīt rakstu


Sācies Rīgas STARPTAUTISKAIS ĪSFILMU FESTIVĀLS “2ANNAS”

Kultūra Raksts pievienots: 2022. gada 08. aprīlī

Sācies Rīgas STARPTAUTISKAIS ĪSFILMU FESTIVĀLS “2ANNAS”

Ieskaties programmā!!!


Ja nav plānu brīvdienām un esi kino mīlis, tad plašu programmu piedāvā Starptautiskais īsfilmu festivāls “2ANNAS”, kurš tiek rīkots jau 26. reizi.

Festivāls piedāvā skatītājiem oriģinālas, aktuālas, kā arī dažādu žanru īsfilmas un vidēja garuma filmas. Festivāls atpazīstams ne tikai ar kino formātu, bet arī ar ballītēm neierastās vietās, brīvu atmosfēru un radošām izpausmēm. Festivāls norisināsies no 8. līdz pat 14. aprīlim.

Festivāls ik gadu piedāvā četras programmas: Starptautisko īsfilmu konkursu, Baltijas īsfilmu konkursu, Starptautisko vidēja garuma īsfilmu konkursu, kā arī konkursu bērniem un jauniešiem paredzētām filmām.  

Šogad festivāls norisināsies gan klātienē, gan tiešsaitē, kas dod iespēju sajust fetivāla garšu, ja nav iespējas apmeklēt klātienē.


Šī gada tēma ir - cilvēks. Festivāla gaitā starp dažādām filmām un pasākumiem tiek meklētas atbildes uz to, kā mūsdienu cilvēku ir mainijušas tehnoloģijas, kādas ir aktuālās vērtības un kāda nozīme ir mūsdienu cilvēkam. Caur festivālu noteikti būs iespēja izzināt sevi un saskarties ar mūsdienu aktuālajām tēmām savādākā gaisotnē. 

Šovakar ir iespēja apmeklēt festivāla atklāšanas ballīti ar dīdžeju SAIRAM, kurš ir uzstājies ar daudzām atpazīstamām personām uz vienas skatuves un iegriezis ballīti daudz dažādos festivālos.

Vairāk informācijas par festivālu un programmu meklē -  2annas.lv

Līdzīgi raksti

SPĒLĒT KAZINO